Εκδρομή: Λίμνη Κερκίνη

Το σχολείο μας στα πλαίσια της συνεργασίας με το Φορέα Διαχείρισης της λίμνης Κερκίνης πραγματοποίησε επίσκεψη στη λίμνη όπου τα παιδιά όλων των τάξεων είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν και να παρατηρήσουν την πανίδα και τη χλωρίδα, καθώς και να πάρουν χρήσιμες πληροφορίες για τον υδροβιότοπο.

"Εκδρομή: Λίμνη Κερκίνη"

Δράση: Τρίποντα στα σχολεία

Στα πλαίσια του προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης “Τρίποντα στα Σχολεία” το σχολείο μας συμμετείχε στη δράση με τους μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να αντλήσουν πληροφορίες για το άθλημα της Καλαθοσφαίρισης από εξειδικευμένους προπονητές και να διασκεδάσουν παίζοντας με μαθητές/τριες άλλων σχολείων.

"Δράση: Τρίποντα στα σχολεία"

Επίσκεψη της τροχαίας Σερρών στο σχολείο μας

Το σχολείο μας επισκέφτηκε κλιμάκιο της τροχαίας Σερρών και ενημέρωσε τα παιδιά των τάξεων Ε’ και Στ’ για την ασφάλειά τους στους δρόμους. Σας ευχαριστούμε πολύ για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας.

"Επίσκεψη της τροχαίας Σερρών στο σχολείο μας"

Επίσκεψη στο μουσείο παγωτού της Κρι-Κρι

Το σχολείο μας επισκέφτηκε σήμερα 20/03/2024 το μουσείο παγωτού της Κρι-Κρι. Τα παιδιά μέσα από την περιήγηση στους εξαιρετικούς χώρους του μουσείου μπόρεσαν να αντλήσουν πληροφορίες για τη διαδικασία παραγωγής παγωτού καθώς και την ιστορία του εργοστασίου της Κρι-κρι. Ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία.

"Επίσκεψη στο μουσείο παγωτού της Κρι-Κρι"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ 2024-2025

Οι εγγραφές στην Πρώτη ( Α’ ) τάξη πραγματοποιούνται από 1 μέχρι 20 Μαρτίου  2024. Φέτος θα εγγραφούν τα παιδιά που γεννήθηκαν  από 1-1-2018 έως και 31-12-2018 .

    Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή:

Υπεύθυνη δήλωση γονέα με τα στοιχεία του μαθητή/τριας.

2) Βιβλιάριο Υγείας του παιδιού. Σ’ αυτό ελέγχ

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ 2024-2025"